Eksperter på alt innen bilskade

car.png

Forhåndstaksering

Det begynner med en skadetaksering For å få bilen din reparert avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadekontroll.

car (2).png

Biloppretting

Hvis bilen din har en bulk eller en skade der den lakkerte overflaten er intakt, kan bulken ofte repareres gunstig med PDR-metoden.

airbrush.png

Smart-Repair

Smart Repair er en teknikk for lakkering av mindre skader der vi begrenser reparasjonen til området der skaden har oppstått.

car (1).png

Forsikringsskader

I utgangspunktet er det fritt valg av verksted for reparasjon og utbedring av slike skader, uavhengig av hvilket forsikringsselskap man har. Like fullt finnes det enkelte selskap som krever at man benytter spesielle verksteder. Når det er sagt, reparerer vi i dag for alle forsikringsselskap i Norge.

spray.png

Billakkering

Å reparere større karosseriskader krever ofte lakkering. Vi utfører lakkering i våre egne lakkeringsverksteder.

welding.png

Antirustbehandling

Det er to hovedmåter å bekjempe rust på: rustbeskyttelse og reparasjoner av rustskader.

repair.png

Karosseriverksted

Vi ordner profesjonelle karosseri- og kollisjonreparasjoner for alle bilmerker. Den originale garantien på bilen din blir alltid beholdt.

windscreen.png

Bilglass

Har du en steinsprutskade i en rute, kan den som regel repareres uten ruteskift – og har du kasko eller delkasko, koster det deg ikke en krone! Naturligvis får du også her garanti på arbeidet vi har gjort.

rental.png

Leiebil

Mens vi reparerer bilen din kan vi sørge for å skaffe leiebil. Sjekk med forsikringsselskapet ditt om du har dekning for leiebil.

IMG_2218_edited.jpg

Tjenester